USGlobalSat GPS Forums

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Java Script error if load an track  (Read 106 times)

German-User

  • Regular Members
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 14
Java Script error if load an track
« on: January 01, 2017, 03:41:33 pm »

Hi, I need some help.

If I load my tracks from the watch I get this error. I think that is an error with loading the map on the right side. Can anybody give me an instruction how I can solve this?




Logged
Thanks & regards,
German-User

USG_Tech14

  • Administrator
  • Regular Members
  • *****
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 47
    • USGlobalsat.com/Ebay
Re: Java Script error if load an track
« Reply #1 on: January 13, 2017, 01:51:23 pm »

Hello German-User,

Do you have the latest Training Gym Pro? Link below
http://webbuilder.asiannet.com/909/ftp/download/Setup_Training%20Gym%20Pro_V1.94_0829.rar

Please note the latest version of Training Gym Pro is only compatible with Windows 7 and above
« Last Edit: January 16, 2017, 11:57:55 am by USG_Tech14 »
Logged
Sal
Tech Support
Support@USGlobalSat.com
Check Out Our eBay Store
USGlobalSat.com/eBay

German-User

  • Regular Members
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 14
Re: Java Script error if load an track
« Reply #2 on: January 19, 2017, 03:16:06 pm »

Hi Sal,
this version works very good and the error is fixed.
« Last Edit: January 19, 2017, 03:19:59 pm by German-User »
Logged
Thanks & regards,
German-User
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.128 seconds with 19 queries.